Besparing? Het blijft stil bij sp.a en Groen

(tags: )

Vandaag vroeg ik Groen en sp.a naar voorstellen voor besparingen. Karin Temmerman was heel snel met haar antwoord: nieuwe belastingen!

Bekijk hier het fragment:

In de plenaire vergadering ging het vandaag over de begroting. Deze Zweedse coalitie erfde van de regering-Di Rupo een begrotingstekort groter dan 3%. We gaven elk jaar 12 miljard euro meer uit dan we binnen kregen en zaten op het Europees strafbankje. Het is meer dan 10 jaar geleden dat we nog een begroting hadden met zulke puike cijfers. Maar we moeten durven de begrotingen van 2018 en 2019 gezamenlijk op te maken, gekoppeld aan een stevig pakket structurele hervormingen. Hervormingen die onze groei versterken, die opnieuw jobs creëren, die onze toekomst en die van de jonge generaties veilig stellen.

Bekijk hier het de volledige tussenkomsten:

Syndicate content

Politiek engagement

N-VA logo

 

cover boek "Een Zuil van Zelfbediening"

Blik op mijn agenda

Contact

Je kan me steeds contacteren via het contactformulier of rechtstreeks:
Muilaardstraat 60, 9000 Gent (privé)
Leuvenseweg 21, 1000 Brussel (kantoor) 
Peter.Dedecker@N-VA.be
0486/152320

Disclaimer

Dit is de website van Peter Dedecker. Alle teksten mogen, tenzij anders vermeld, overgenomen worden mits bronvermelding. Een link wordt altijd geapprecieerd. Dit alles is mijn persoonlijke opinie. Organisaties waar ik lid van (geweest) ben of voor (ge)werk(t heb) kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor wat ik hier schrijf. Zie de volledige disclaimer.