De sprong wagen

(tags: )

ring in hartje van theelichtjes

3 reacties

Joris's picture

Nogmaals gefeliciteerd allebei!!!

stijn vandenbossche's picture

Peter,
veel gelukwensen en veel mooie jaren toegewenst ;-)

Daan Maes's picture

Kwam op je blog via zoektocht naar micro-WKK en zie dat je de grote sprong waagt. Proficiat! Goe bezig zou ik zeggen...

Syndicate content

Politiek engagement

N-VA logo

 

cover boek "Een Zuil van Zelfbediening"

Blik op mijn agenda

Contact

Je kan me steeds contacteren via het contactformulier of rechtstreeks:
Muilaardstraat 60, 9000 Gent (privé)
Leuvenseweg 21, 1000 Brussel (kantoor) 
Peter.Dedecker@N-VA.be
0486/152320

Disclaimer

Dit is de website van Peter Dedecker. Alle teksten mogen, tenzij anders vermeld, overgenomen worden mits bronvermelding. Een link wordt altijd geapprecieerd. Dit alles is mijn persoonlijke opinie. Organisaties waar ik lid van (geweest) ben of voor (ge)werk(t heb) kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor wat ik hier schrijf. Zie de volledige disclaimer.