Een Zuil van Zelfbediening

(tags: )

Een Zuil van Zelfbediening - cover

Gisteren was het dan eindelijk zo ver en stelde ik mijn boek voor aan de pers en al wie het horen en zien wou. Een Zuil van Zelfbediening. Het resultaat van maandenlang werk, gecombineerd met parlementair werk. Een boek over het warme midden, een organisatie gebouwd op het engagement van vele duizenden vrijwilligers, maar met bijzonder kille bovenbazen. Een verhaal dat beschrijft hoe 800.000 eenvoudige mensen een "veilig spaarproduct" aangesmeerd kregen dat in werkelijkheid een aandeel in een hefboomfonds was met als voornaamste doel het opzetten van een geldstroom naar de hoofdkwartieren van het ACW en enkele van haar deelorganisaties. Voor mij is de conclusie duidelijk: de Arco-coöperanten zijn bedrogen, zijn slachtoffers en moeten vergoed worden. Dat moet in de eerste plaats gebeuren door het ACW. Vreemd genoeg zijn er partijen die stellen dat de ACW-top absoluut de hand boven het hoofd gehouden moet worden. In mijn boek toon ik aan dat dit een regelrechte schande zou zijn, wat voor boter die toplui op hun hoofd hebben.

Naar aanleiding van de publicatie van het boek verscheen gisteren al een uitgebreid interview in De Morgen. Vreemd genoeg stelde het ACW al dat het om "mist en leugens" ging nog voor ze het boek in handen gekregen hadden... Reacties waren gisteren ook al te zien in het VTM Nieuws, het Journaal en op de diverse krantensites. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Het boek werd sinds gisteren uitgeleverd aan de boekhandels, en is ook te koop op de N-VA website met een korting en gratis verzending voor N-VA leden.

Update oktober 2018: het boek is intussen niet meer verkrijgbaar in de boekhandel (behalve sommige tweedehandswinkels) maar is nog steeds te vinden in vele Vlaamse bibliotheken. De digitale versie stel ik ook graag hier gratis ter beschikking.

6 reacties

Rene Van Eynde's picture

Is het boek verkrijgbaar in digitale versie? (Mijn Ikea-boekenkastje puilt uit)

Peter Dedecker's picture

Zeker, dat kan hier.

Gert martens's picture

Beste Peter waar kan ik jouw boek als e-book vinden?
Op de link die je hierboven geeft is het niet te vinden

Peter Dedecker's picture

Humm, het is daar precies verdwenen. Zeer vreemd. Ik vraag het na bij de uitgever.

Peter Dedecker's picture

Er was blijkbaar iets mis, maar het e-boek is nu alvast terug hier te vinden.

Peter Dedecker's picture

Het e-boek is trouwens ook beschikbaar op bol.com

Syndicate content

Politiek engagement

N-VA logo

 

cover boek "Een Zuil van Zelfbediening"

Contact

Je kan me steeds contacteren via het contactformulier of rechtstreeks:
Muilaardstraat 60, 9000 Gent (privé)
Leuvenseweg 21, 1000 Brussel (kantoor) 
Peter.Dedecker@N-VA.be