En voor de rest?

(tags: )

"En hoe is dat voor de rest nog met u?" is een veelgestelde vraag tegenwoordig. "Ah ja, want op uw blog gaat het enkel nog over politiek tegenwoordig".

Ja, ik beken schuld, de postfrequentie op dat vlak (en ook op de rest eigenlijk) is sterk verminderd. Schuldigen zijn natuurlijk Twitter en Facebook, alwaar ik al eens snel een korte reactie of statusupdate de wereld instuur zonder er een volwaardige post aan te wijden. Maar daarnaast (en wellicht iets drastischer) is het alomgekende chronische tijdsgebrek dat alleen maar erger geworden is door een drukke periode op het werk (dat is ondertussen al terug beter), het feit dat ik terug wat meer probeer te sporten, en vaneigenst ook nog wat sociale bezigheden.

Wat dat werk betreft, is er niet veel veranderd: ik ben nog steeds assistent bij Hogeschool Gent, waar ik in het eerste semester wekelijks een voormiddag, en in het tweede semester wekelijks een uurtje oefeningen begeleid bij de industrieel ingenieurs, vakgroep informatica. Daarnaast begeleid ik daar ook 2 practica (in totaal vijf sessies) waarvan één herwerkt en één nieuw opgesteld dat nog wat schaafwerk nodig heeft. Ik zou er nog een moeten opstellen, maar het merendeel van mijn tijd kruipt natuurlijk in het onderzoek voor het doctoraat aan de UGent, bij IBBT-IBCN. En dat begint beter en beter te vlotten ondertussen. Vorig jaar mocht ik twee papers voorstellen op conferentie, en in maart heb ik mijn eerste A1-publicatie ingediend, op hoop van zege. Ik moet er wellicht geen tekeningetje bij maken dat daar een paar hectische weken aan voorafgingen, zeker omdat er ook wat andere zaken bij kwamen kijken.

Maar hey, genoeg over het werk gezeverd! Het leven is meer dan werken alleen! Onder het motto "een gezonde geest in een gezond lichaam" probeer ik ook wat meer te bewegen dan enkel naar het waterkraantje op het werk te strompelen. Sinds september heb ik mij terug aangesloten bij een badmintonclub, de Pluimplukkers in Gentbrugge, voor een wekelijks partijtje van 3 uurtjes meppen.

Syndicate content

Politiek engagement

N-VA logo

 

cover boek "Een Zuil van Zelfbediening"

Contact

Je kan me steeds contacteren via het contactformulier of rechtstreeks:
Muilaardstraat 60, 9000 Gent (privé)
Leuvenseweg 21, 1000 Brussel (kantoor) 
Peter.Dedecker@N-VA.be