Komen Eten tvv Music For Life 2011

(tags: )

Ook dit jaar draag ik mijn steentje bij aan de benefietactie Music For Life. De stille ramp diarree kost immers wereldwijd jaarlijks het leven aan 1,5 miljoen kinderen. Onvoorstelbaar gewoon, tijd voor actie! Net als een aantal collega's N-VA parlementsleden, bied ik mijn diensten aan onder de noemer "Komen Eten" en probeer ik voor de hoogste bieder een heerlijke maaltijd (meerdere gangen) aan huis te bereiden voor pakweg vijf personen. Bieden kan via e-Bay. Leg gerust samen met enkele vrienden voor een gezellige en (hopelijk) lekkere avond! U heeft nog een kleine 3 dagen de tijd!

5 reacties

Anoniempje's picture

Probeer je? Hopelijk lekkere avond?
't Is hier de bedoeling dat je jezelf verkoopt hé! :p

Peter Dedecker's picture

Ah, zoals Jeroen zegt: het mij zien proberen is ook al veel geld waard! Volgens Lynn kan ik wel iets eetbaars op het bord toveren, volgens anderen is mijn "Oostends vispannetje" de moeite waard, en anderen stoefen constant op mijn brownies :-)

Anoniempje's picture

Aha! En ik die dacht dat je alleen maar kon barbecueën en chocomousse maken :-)
Schande dat ik die brownies nog niet geproefd heb eigenlijk...

Stijn's picture

Leuk initiatief Peter. Die brownies van u klinken alvast veelbelovend. :)

subman's picture

????????

Syndicate content

Politiek engagement

N-VA logo

 

cover boek "Een Zuil van Zelfbediening"

Contact

Je kan me steeds contacteren via het contactformulier of rechtstreeks:
Muilaardstraat 60, 9000 Gent (privé)
Leuvenseweg 21, 1000 Brussel (kantoor) 
Peter.Dedecker@N-VA.be