Ze zijn begonnen: de Gentse Feesten

(tags: )

Ze zijn weer begonnen, de fantastische jaarlijkse Gentse Feesten. Tien dagen lang staat de stad op haar kop. Het begon gisteren al officieus met een aangename avond op de binnentuin van het Huis van Alijn waar tevens het boek achter de gevels, volkscafés in Gent voorgesteld werd, de eerste off-line publicatie van Gentblogt. Fijne avond met veel fijn volk.

Deze Gentse Feesten ga ik zeker proberen mijn vrouwtje mee te krijgen op een boottochtje langs Portus Ganda naar de Oude Dokken, de oude Gentse Voorhaven. Woensdag mocht ik al mee met de maidentrip in ruil voor een artikeltje voor Gentblogt dat u hier kan lezen. Alleszins een aanrader voor wie eens een andere kant van Gent wil zien met een rijk verleden en een mooie toekomst. Enkel mogelijk tijdens deze Gentse Feesten!

2 reacties

Anoniempje's picture

't Is zelfs al gepasseerd!
Geen (foto)verslagje?
Geen bezwarende foto's van mijn zus deze keer?

Peter Dedecker's picture

De tijd die ik dagelijks aan mijn pc doorbreng is tegenwoordig in minuten uit te drukken. Niet echt de tijd gehad om iets te schrijven dus. Mijn mailbox loopt ondertussen ook meer dan over.

Maar er komt nog wel iets.

Syndicate content

Politiek engagement

N-VA logo

Kom op Tegen Kanker

logo Loop naar de Maan

Steun Kom op Tegen Kanker en laat me naar de maan lopen!

cover boek "Een Zuil van Zelfbediening"

Blik op mijn agenda

Je vindt me ook terug op

Facebook logo

Twitter logo

YouTube logo

Contact

Je kan me steeds contacteren via het contactformulier of rechtstreeks:
Muilaardstraat 60, 9000 Gent (privé)
Leuvenseweg 21, 1000 Brussel (kantoor) 
Peter.Dedecker@N-VA.be
0486/152320

Disclaimer

Dit is de website van Peter Dedecker. Alle teksten mogen, tenzij anders vermeld, overgenomen worden mits bronvermelding. Een link wordt altijd geapprecieerd. Dit alles is mijn persoonlijke opinie. Organisaties waar ik lid van (geweest) ben of voor (ge)werk(t heb) kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor wat ik hier schrijf. Zie de volledige disclaimer.